Zajedno za kuću koju zaslužuje svaki superheroj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Detinjstvo. Kada pogledamo unazad većina nas će se setiti beskonačnih druženja napolju, prvih simpatija u školskim klupama, neumornog jurcanja po parkovima i livadama. Jer to je ono što detinjstvo nosi.

Nažalost, neka deca će imati drugačije uspomene. Nekoj deci je detinjstvo obeleženo ležanjem u bolničkim sobama i krevetima, dok njihovi vršnjaci krišom gledaju simpatije u školskoj klupi i bezbrižno trče okolo čim ispuste školske torbe.

Ta deca se daleko od očiju javnosti, unutar bolničkih zidova, bore da budu kao i sva ostala deca.

Oni su mali SUPERHEROJI.

Kompanija Mastercard® je odlučila da da sve od sebe da im pomogne. Pažljivim istraživanjem se došlo do saznanja da bi Roditeljska kuća bila od velike pomoći. A Roditeljska kuća nije samo smeštaj. To je sveobuhvatan projekat nege za porodice koji uključuje svakodnevni prevoz do terapije i nazad, uvek dostupnu psihološku i socijalnu podršku, posete volontera i boravak u porodičnoj atmosferi gde se roditelji međusobno podržavaju.

Da bi mali superheroji dobili ono što će im pomoći u borbi, napravili smo veliku lokalnu donatorsku kampanju:

ZAJEDNO ZA KUĆU KOJU ZASLUŽUJE SVAKI SUPERHEROJ.

Zato je kroz svako beskontaktno, mobilno ili online plaćanje Mastercard karticama na teritoriji Republike Srbije, podržan fond koji je Mastercard donirao za novu NURDOR Roditeljsku kuću.