O nama

Dobro došli u McCann Beograd!

Agencija McCann Beograd duboko veruje u kreativnost kao glavnu pokretačku snagu.

Održiva kreativnost, kao i dugogodišnja partnerstva sa brendovima koji imaju hrabrosti da pokrenu razgovor oko važnih tema i utiču na promene, kako u svojim industrijama, tako u celokupnom društvu, deo su DNK naše agencije.

Agenciju McCann Beograd osnovao je Srdjan Šaper 1997. godine, sa sedištem u Beogradu. Danas posluje u okviru Adriatic Advertising u vlasništvu Across Media Holding.  Agencije McCann koje posluju u regionu Adriatika osvojile su preko 800 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima.

McCann Beograd deo je jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža – McCann worldwide, koja posluje u više od 100 zemalja i koja je u globalnim okvirima prepoznata kao tvorac savremenog modela reklamne agencije, stvorivši neke od najpoznatijih, najzanimljivijih i najrelevantnijih reklamnih kampanja u istoriji.

Velike ideje koje prevazilaze pojedinačne medijske kanale, premošćavaju razlike i brišu granice, jesu ključ uspešne komunikacije. One su samo potvrda strasti koju ulažemo u naše projekte i posvećenosti klijentima, na šta smo jako ponosni.

Polazeći od istine, pomažemo brendovima da izgrade smislenu i značajnu ulogu u životu ljudi.

Integrisani tim kreira inovativna komunikaciona rešenja, koja ne samo da postaju neizostavni deo pop kulture već se uporno trude da svojom hrabrošću pozitivno utiču na društvo i menjaju svet oko nas.

Naši klijenti