ROSA PODRŠKA DOJENJU

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dojenje je jako važno – kako za kontakt majke sa detetom, stvaranje prisnosti i emotivne veze, tako i za razvoj imuniteta deteta i smanjenje svih zdravstvenih rizika kojima može biti izloženo. ROSA je prepoznala koliko je bebama mamino mleko važno i u saradnji sa agencijom McCann Beograd kreirala novi projekat ljubavi, koji je podržalo i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Uvek nam je drago kada dobijemo poziv da učestvujemo u stvaranju kampanje od velike važnosti za celokupno društvo u kom živimo. Rosa nas je pozvala da pomognemo u podizanju svesti o važnosti dojenja, postojanju problema sa kojima se mame pri dojenju mogu sresti, njihovim strahovima i nejasnoćama, i slanju poruke da postoji način da se ovi problemi kroz edukaciju i stručnu pomoć razreše u ROSA kutku za mame i bebe. Ceo naš kreativni tim je sa puno ljubavi i poštovanja pristupio osmišljanju kampanje koja će poslati snažnu poruku o važnosti prirodne ishrane beba. Na snimanju TV spota prisustvovali smo stvaranju slatke magije koja je ispunila naša srca i nekima od nas izmamila suze, a po završetku montaže smo odahnuli sa zadovoljstvom, ponosni na ono što smo stvorili.

Od svake kupljene 1.5l boce ROSA prikuplja 1 dinar za otvaranje kutaka za pomoć i edukaciju pri dojenju u porodilištima širom Srbije. Kroz ovu kampanju poručuju svim budućim mamama da ih ROSA u potpunosti razume i da je uz njih.

 

Vođa projekta:  Jelena Lešević; Aleksandra Knežević

Kreativna direktorka: Jana Savić Rastovac

Art direktorka: Kristina Jovanović

Copywriter: Dubravka Petrović, Divna Peškir