MTS POSTPAID TARIFE

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Industrija telekomunikacija nikad ne spava. Brza i dinamična, sa stalno novim ponudama koje su postale svojevrsni equity point, jer svi “glavni igrači” imaju ključne benefite koje korisnik želi: neograničene minute i SMS, internet meren u gigabajtima, pogodnosti u romingu, mogućnost kupovine mobilnih uređaja s popustom ili na rate, i kros-promocije sa sofisticiranijim paketima, kao što, je recimo digitalna televizija.

Došao je trenutak kada komunikacija igra sve značajniju ulogu. Novi mts tarifni paketi doneli su vrlo konkurentnu ponudu, posebno u “srednjoj” kategoriji, sa mesečnom pretplatom u iznosu od oko 1000 dinara, koja je i najpopularnija među korisnicima našeg nacionalnog operatora. Ali avaj, i konkurencija je zaigrala na sličnu kartu i mi smo se našli u situaciji da treba da ponudimo nešto više, nešto što možda neće biti na nivou racionalne odluke o kupovini, nešto što će probuditi dublje i tananije emocije nego što su osećanja vezana za deljenje sadržaja sa prijateljima i mogućnost neograničenih razgovora.

MTS POSTPAID TARIFE 1

Suočeni sa vrlo “gustom” situacijom na terenu, odlučili smo da iskoristimo činjenicu da je mts najveća nacionalna mreža, i kao takva svojevrsno nacionalno blago. A naša druga nacionalna blaga, posebno prirodna, trenutno su ugrožena. Tako smo odlučili da se u jednoj komercijalnoj kampanji opredelimo za cause-related marketing pristup.

Shvatili smo da mts ima moć, snagu, i pokrivenost, a kao nacionalni operator i pravo da stane u zaštitu ugroženih prirodnih blaga i to: omorike, sokola i reke Morave. Novi tarifni paketi su tako i nazvani, a mts je doneo odluku da od svakog mesečnog računa odvoji dinar koji će usmeriti u očuvanje našeg sveta. Ne treba zaboraviti da smo svaki paket povezali sa benefitima ponude – tako je soko, koji doseže nebeske visine naziv paketa sa neograničenim internetom. Nakon temeljnog testiranja, “osokoljeni” dobrim prijemom ispitanika, lansirali smo kampanju koja je pobrala izuzetne pohvale sa svih strana, a mi smo ponosni što smo, u svom domenu, uspeli da doprinesemo jednom tako plemenitom cilju.

Kreativci: Dubravka Petrović, Vladimir Vuković, Kristina Jovanović

Accounts: Radojka Bošković, Goran Jović

Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac

Strateški planeri: Katarina Pribićević, Vera Aćimović

Produkcija: Tuna Fish Studio

Reditelj: Miroslav Stamatov