Nagrade za Coca-Cola i mts kampanje na Kaktus festivalu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kampanje “The Red Thread”, koju su za The Coca-Cola Company realizovale agencije McCann Beograd i UM Beograd, i “Svet koji još niste upoznali”, koju je McCann Beograd kreirao za mts, osvojile su nagrade na Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2018. Projekat “The Red Thread” je proglašen za najbolji u kategorijama Inovativna integrisana kampanja i Cross media integrisana kampanja, a “Svet koji još niste upoznali” u kategoriji TV.

“Veoma smo ponosni na uspeh kampanja koje smo realizovali sa našim partnerima Coca-Cola Srbija i mts. Kampanje su pobednici u prestižnim kategorijama, što predstavlja posebnu satisfakciju za naš agencijski metod: da uvek budemo integrisani i inovativni,” rekla je Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd.

“Izuzetno nam je drago što je upravo Coca-Cola The Read Thread kampanja proglašena za najbolju u čak 2 ovako važne kategorije. Pored toga što je doprinela popularizaciji lokalne tradicije, dokazala je i da je timski rad ono što donosi najbolji rezultat, i ekipa vrsnih profesionalaca iz The Coca-Cola Company, McCann Beograd i UM Beograd, koja je učestvovala na projektu sa sve tri stane, je ovom kampanjom upravo to i demonstrirala,” dodala je Dubravka Urošević, regionalna direktorka usluživanja klijenata u UM Beograd.

Ove godine, akcenat festivala bio je na kvalitetnim i vanvremenskim egzekucijama, bez kojih ni jedna ideja ne bi mogla da preživi, što osvojene nagrade u prestižnim kategorijama čini kontinuiranim pokazateljem kreativne snage timova agencija McCann i UM Beograd.