McCann Beograd dobitnik Disrupt Awards za Superhero

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

McCann Beograd dobitnik Disrupt Awards za Superhero 1

Kampanja “Biti nečiji supeheroj. Neprocenjivo”  koju je kreirala agencija McCann Beograd za Mastercard i dobrotvornu organizaciju NURDOR i realizovala uz podršku agencije Chapter 4 dobila je Disrupt Award u kategoriji Disrupt inovacije.

Platforma Superhero ima za cilj da unapredi kulturu doniranja i omogući održiv način prikljupljanja sredstava za inicijative i aktivnosti dobrotvorne organizacije NURDOR, u prvom redu izgradnju Roditeljske kuće za smeštaj i oporavak dece obolele od raka. Kako bi dodatno približili važnost pomaganja drugima, različitim ciljnim grupama, a posebno mladima, važan deo platforme je i Superhero kolekcija ulične mode, specijalno kreirane za ovu svrhu i proizvedene u Srbiji, koja će biti dostupna samo u okviru platforme Superhero.rs.

„Sarađivali smo na ovom projektu sa divnim ljudima koji se svojim radom bore za decu obolelu od raka. Velika nam je čast što smo dobili ovu Disrupt nagradu, iako je ove godine konkurencija bila jaka što dodatno potrvđuje tezu da imamo kreativne ljude u agencijama koji rade na kampanjama za neki viši cilj kao što je ovaj. Lično mi je drago što je žiri nagradio ovako jedan humani projekat“ izjavila je Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka, McCann Beograd

DISRUPT AWARDS je i ove godine okupio rekordni broj vrhunskih radova iz kompanija i agencija koje su se posebno istakle u oblasti Disrupt inovacije ili Disrupt komunikacije, i tokom 2021. godine, uspele da svojim aktivnostima privuku pažnju javnosti.

Izvor: Advertiser