LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Od Sofije do Ljubljane, zaposleni u agencijama I&F McCann Grupe su na posao došli sa kravatama, leptir mašnama, tregerima, šeširima, u elegantnim haljinama, u šimikama i na štiklama i sa neizostavnim muštiklama i tompusima
Za početak, jedan veliki Spoiler alert: ako niste gledali poslednju epizodu aktuelne sezone Mad Men serije, preskočite sledeći pasus!

Svi pravi fanovi kultne serije znaju da se u mnogim epizodama pominje McCann, najčešće kao “fabrika kobasica”. I onda, u sedmoj sezoni prikazivanja serije dešava se veliki obrt – celu agenciju i njene ljude kupuje upravo McCann, čime de facto Don Draper i ekipa postaju deo ove velike agencije!
U povodu obeležavanja emitovanja prve epizode TV serije Mad Man i dobrodošlice “novim kolegama u McCann porodicu”, sve agencije u sastavu I&F McCann Grupe organizovale su druženje na kraju sedmice “Elegantni petak” inspirisan stilom „zlatnog doba advertajzinga”. Od Sofije do Ljubljane, zaposleni su na posao došli sa kravatama, leptir mašnama, tregerima, šeširima, u elegantnim haljinama, u šimikama i na štiklama, i sa neizostavnim muštiklama i tompusima. Na koktel zabavama, koje su održane u svim gradovima, glasanjem su izabrani i nagrađeni najbolje stilizovani Mad McCann Man i Mad McCann Woman. Od sitnih, ali preciznih detalja, preko muzike iz serije, odabranih originalnih koktela, pa do stajlinga od glave do pete, duh Madison Avenije zaposeo je kancelarije svih regionalnih agencija u okviru I&F McCann Grupe.
Neočekivane transformacije i fenomalne fotografije koje su odmah postavljene na Facebook profile agencija, dokaz su da je akcija uspela. Zaključak je da bi možda trebalo razmisliti o promeni dress code-a.

LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY 1 LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY 2 LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY 3 LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY 4 LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY 5 LETO JE ZA ZABAVU: MAD MCCANN MEN DAY 6

Tekst je objavljen na portalu: www.media-marketing