I&F MCCANN GRUPA DOBITNIK PRIZNANJA JUGOSLOVENSKOG DRAMSKOG POZORIŠTA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

I&F McCann Grupa u okviru koje posluje agencija McCann Beograd dobila je Zahvalnicu Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP) za dugogodišnju uspešnu saradnju. Ovo priznanje Jugoslovensko dramsko pozorište dodelilo je I&F McCann Grupi povodom Dana JDP kojim je svečano obeleženo 67 godina postojanja i rada ovog pozorišta.
Saradnja agencije McCann Beograd i Jugoslovenskog dramskog pozorišta počela je pre dve godine kreiranjem nekoliko kampanja koje su za cilj imale osvežavanje imidža ovog pozorišta u javnosti i njegovo približavanje široj potencijalnoj publici. U okviru te saradnje kreativni tim agencije McCann Beograd kreirao je i realizovao kampanju i slogan „pOseti JDP“, kampanje za predstave na repertoaru ovog pozorišta, kao i kampanju u vidu viralnog video materijala „Drama u taksiju“ koja je imala veliki odjek i pozitivne reakcije u javnosti.
„Za nas u okviru tima agencije McCann Beograd i cele I&F McCann Grupe ovo je vilika čast, ne samo zbog činjenice da naša dugogodišnja saradnja daje i kreativne i poslovne rezulatate, već i zbog toga što je ovo priznanje došlo od strane klijenta, Jugoslovenskog dramskog pozorišta koje je jedna od najvećih institucija kulture u našoje zemlji“ kaže Vladimir Ćosić, kreativni direktor agencije McCann Beograd i dodaje: „Nadam se i očekujem da ćemo našu saradnju uspešno nastaviti uz još bolje rezultate i time na još bolji način pomoći afirmaciji kulture i umetnosti u našoj zemlji“.
Na svečanosti su dodeljene i Godišnje nagrade zaslužnim pojedincima između ostalih i spisateljici Mileni Marković za dramu Zmajeubice, Mirjani Karanović za ulogu u predstavi Zmajeubice, Nebojši Glogovcu za ulogu u predstavi Razbijeni krčag, Vladimiru Pejkoviću za kompoziciju i poseban umetnički doprinos predstavi Zmajeubice… Pored I&F McCann Grupe, prizanja za dugogodišnju uspešnu saradnju dobile su i Raiffeisen Banka i kompanija G4S.

Tekst je objavljen na portalu: http://www.advertiser-serbia.com/if-mccann-grupa-dobitnik-priznanja-jugoslovenskog-dramskog-pozorista/ http://www.advertiser-serbia.com/if-mccann-grupa-dobitnik-priznanja-jugoslovenskog-dramskog-pozorista/

Šira vest je objavljena na portalu: http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=321&yyyy=2015&mm=04&nav_id=976587