SOLIDARNOST: „I&F MCCANN GRUPA” POMAŽE UGROŽENIMA OD POPLAVA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kompanija „I&F McCann Grupa” kao prvu pomoć donirala je milion i po dinara za pomoć ugroženima i otklanjanje posledica i sanaciju štete uzrokovane katastrofalnim poplavama u Srbiji.
Sredstva su uplaćena na račun koji je Vlada Republike Srbije otvorila za ove namene. Pored novčane pomoći organizaciji Crvenog krsta dostavljeno je i pola tona konzervirane hrane kao i kompjuter laptop koji im je u ovom trenutku neophodan radi obrade podataka.

„I&F McCann Grupa“ pozvala je sve svoje zaposlene u Srbiji i regionu, da prema svojim mogućnostima pokažu solidarnost sa najugroženijim sugrađanima i uključe se u akciju prikupljanja pomoći – higijenskih sredstava, hrane, vode, odeće, ćebadi i drugih potrepština za stanovnike sa područja koja su najviše pogođena poplavama. Veliki broj naših zaposlenih odazvao se apelu kroz volontiranje u prihvatnim centrima, stavljanjem na raspolaganje motornih čamaca i zaštitne opreme, sakupljanjem i dostavljanjem neophodnih sredstava, kao i na druge načine, a deo zaposlenih u „I&F McCann Grupi“ i agencijama u njenom sastavu odlučio je da donira deo svojih zarada za pomoć ugroženima.

Solidarnost i naša građanska dužnost je da učinimo sve što je u našoj moći da pomognemo. U situaciju kada su hiljade ljudi ostali bez svojih domova i kada još uvek postoji velika opasnost od poplava moramo da učinimo sve da pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija. „I&F McCann Grupa“ pored već doniranih sredstava i u narednom periodu će nastaviti sa aktivnostima u cilju pomoći ugroženima.