Ocenjujemo struku dok struka ocenjuje nas

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nedavno održanom žiriranju studentskih radova na portalu Ads of the World, u organizaciji Clio i AOTW, priključila se i Jana Savić Rastovac, kreativna dirketorka agencije McCann Beograd, kao član ovogodišnjeg žirija Clio Awards..

Radove možete pogledati na linku: https://www.adsoftheworld.com/cards/student

Ovih dana zatvorena je prijava za festival IdejaX, smotru kreativnosti u sklopu Dana komunikacije u Hrvatskoj. U žiriju koji će javno odlučivati o najboljima u segmentu kreativnosti ove godine se nalazi i Daniel Vuković, glavni kreativni direktor u agenciji McCann Zagreb.

Više informacija nalazi se na linku: https://danikomunikacija.com/hr/natjecanja/idejax/

U žiriju za dodelu Effie priznanja u Srbiji nalaze se neki od najpriznatijih stručnjaka, a među njima su i Dragana Marković, zamenica direktora agencije Drive, Jovana Petrović, regionalni menadžer usluživanja klijenata medijske agencije UM Beograd i Katarina Pribićević, direktorka strateškog planiranja agencije McCann Beograd.

Više informacija o festivalu nalazi se na linku: https://www.effie.rs/organizacioni-odbor-i-ziri/

IAB MIXX Serbia 2018 nagrade, koje će 9. maja biti dodeljene u okviru konferencije Digital Day takođe su okupile veliki broj priznatih stručnjaka, a među njima su Dubravka Urošević, regionalna direktorka usluživanja klijenata u agenciji UM Beograd i Vladimir Ćosić, digitalni kreativni direktor agencije McCann Beograd.

Više informacija nalazi se na linku: http://www.advertiser-serbia.com/prijavite-se-iab-mixx-awards-serbia-2018/